Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Cloverfield Paradox

Cloverfield Movie
Film, 2018, 102 minuter
The Cloverfield Paradox
Forskare försöker lösa en energikris på en planet som står på randen till krig, men kommer istället öga mot öga med en mörk alternativ verklighet.
Detta film är Spännande, Nervkittlande

The Cloverfield Paradox på IMDB

Orbiting a planet on the brink of war, scientists test a device to solve an energy crisis, and end up face-to-face with a dark alternate reality.

Director:

Skådespelare i The Cloverfield Paradox

Regissör

Ljud och text

Ljud: franska;tyska;engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning
Text: norska;engelska;svenska;finska;tyska

Flera likadana The Cloverfield Paradox

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

King Kong
Peter Jacksons nyinspelning av den klassiska berättelsen följer en grupp äventyrliga forskare och filmare till Skull Island där de letar efter en jättegorilla.
Rambo - First Blood II
Rambo släpps ur fängelset för att hjälpa regeringen att hitta bevis för att det fortfarande finns krigsfångar i Vietnam. Han gör det hela till ett räddningsuppdrag.
Battleship
Det klassiska spelet Sänka skepp kommer till vita duken i denna äventyrsfilm där två bröder måste försvara jorden från en mystisk utomjordisk flotta.
The Chronicles of Riddick
Mitt under det intergalaktiska krig som startats av en ond sekt måste den förrymde fången Riddick rädda en gammal vän ur fängelset.
Pitch Black
När de kraschlandar på en öde planet måste piloten och hennes passagerare, varav en är en dömd mördare, slåss mot köttätande utomjordingar.