Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Cloverfield Paradox

Cloverfield Movie
Film, 2018, 102 minuter
The Cloverfield Paradox
Forskare försöker lösa en energikris på en planet som står på randen till krig, men kommer istället öga mot öga med en mörk alternativ verklighet.
Detta film är Spännande, Nervkittlande

The Cloverfield Paradox på IMDB

Orbiting a planet on the brink of war, scientists test a device to solve an energy crisis, and end up face-to-face with a dark alternate reality.

Director:

Skådespelare i The Cloverfield Paradox

Regissör

Ljud och text

Ljud: franska;tyska;engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning
Text: norska;engelska;svenska;finska;tyska

Flera likadana The Cloverfield Paradox

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Revenger
En före detta polis är fast besluten att hämnas sin mördade familj och infiltrerar en avlägsen ö som fungerar som ett fängelse för dödsdömda brottslingar.
Life
Upptäckten av en encellig organism i ett prov från Mars orsakar glada tillrop ... tills livsformen börjar uppvisa tecken på intelligens.
Beowulf
En skickligt animerad version av en fornengelsk hjältedikt som berättar den tidlösa sagan om en skandinavisk hjälte som är känd för att dräpa drakar.
Resident Evil - The Final Chapter
Alice gör allt för att ta sig till Raccoon City, där det finns ett livsviktigt motgift, men hon måste ta sig förbi dr Isaacs, Umbrella Corporation och horder av zombier.
Salt
När CIA-agenten Evelyn Salt anklagas för att vara rysk spion flyr hon och använder alla knep hon känner till för att undvika att bli gripen och försöka rentvå sitt namn.