Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Cloverfield Paradox

Cloverfield Movie
Film, 2018, 102 minuter
The Cloverfield Paradox
Forskare försöker lösa en energikris på en planet som står på randen till krig, men kommer istället öga mot öga med en mörk alternativ verklighet.
Detta film är Spännande, Nervkittlande

The Cloverfield Paradox på IMDB

Orbiting a planet on the brink of war, scientists test a device to solve an energy crisis, and end up face-to-face with a dark alternate reality.

Director:

Skådespelare i The Cloverfield Paradox

Regissör

Ljud och text

Ljud: franska;tyska;engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning
Text: norska;engelska;svenska;finska;tyska

Flera likadana The Cloverfield Paradox

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Errementari: Smeden och djävulen
En baskisk folksaga om en smed som skyller sitt olyckliga liv på en demon. Som straff utsätter han demonen för tortyr, men en föräldralös flicka förändrar allt.
Percy Jackson - kampen om åskviggen
Efter att ha upptäckt att han är son till Poseidon ger sig tonåringen Percy Jackson ut på en actionfylld odyssé för att rädda sin mamma.
Grannpatrullen
Fyra killar som utnyttjar en grupp för grannsamverkan för att komma undan från familjeplikterna stöter på invaderande utomjordingar.
Passengers
En rymdresenär vaknar ur sin dvala flera årtionden för tidigt och känner sig av förklarliga själ ensam. Han bestämmer sig för att väcka en medpassagerare.
Baywatch
När den professionelle livvakten Mitch Buchannon och en före detta olympisk idrottare upptäcker en komplott som hotar bukten bestämmer de sig för att rädda sin strand.