Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Cloverfield Paradox

Cloverfield Movie
Film, 2018, 102 minuter
The Cloverfield Paradox
Forskare försöker lösa en energikris på en planet som står på randen till krig, men kommer istället öga mot öga med en mörk alternativ verklighet.
Detta film är Spännande, Nervkittlande

The Cloverfield Paradox på IMDB

Orbiting a planet on the brink of war, scientists test a device to solve an energy crisis, and end up face-to-face with a dark alternate reality.

Director:

Skådespelare i The Cloverfield Paradox

Regissör

Ljud och text

Ljud: franska;tyska;engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning
Text: norska;engelska;svenska;finska;tyska

Flera likadana The Cloverfield Paradox

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Slottet i Cagliostro
Lupin, hans medhjälpare Jigen och samurajkrigaren Goemon ger sig ut för att försöka ta över en falskmynteriverksamhet i den onda Cagliostros fort.
Wolf Warrior 2
En kinesisk elitsoldat återvänder till slagfältet för att skydda civilbefolkningen i ett krigsdrabbat afrikanskt land från utländska legosoldater och vapenhandlare.
Manhunt
En kinesisk advokat misstänks för ett brott han inte begått. Med hjälp av en snabbtänkt japansk detektiv måste han nu stoppa en farlig företagskonspiration.
Jailbreak
Fyra poliser eskorterar en gangster till ett högsäkerhetsfängelse. När en gängledare organiserar ett upplopp från utsidan tvingas de kämpa för sina liv.
Darc
En Interpol-agent tar hjälp av en brutal kriminell med god kännedom om yakuzan. Målet är att sätta stopp för en internationell liga som sysslar med människosmuggling.