Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Coldest Game

Film, 2019, 103 minuter
The Coldest Game
Under Kubakrisen 1962 värvas ett plågat matematiskt geni för att representera USA i en schackmatch mot Sovjetunionen – och spionera med livet som insats.
film The Coldest Game är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 103 minuter lång. Bill Pullman spelar spel med Lotte Verbeek, Aleksej Serebrjakov och Nicholas Farrell i denna spionthriller. Rekommenderas från 13 år. The Coldest Game är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Intellektuell, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Coldest Game på IMDB

Betyg: 6,2 från 10

During 1962's Cuban missile crisis, a troubled math genius finds himself drafted to play in a U.S.-Soviet chess match -- and a deadly game of espionage.

Skådespelare i The Coldest Game

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana The Coldest Game

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Bird Can't Fly
En sydafrikansk kock återvänder till sin hemstad för att gå på sin dotters begravning och upptäcker att hon har ett barnbarn som hon inte kände till.
The Last Soviet Movie
En parodi på sovjetisk actionfilm där en författare från Brooklyn utforskar sina förfäders historia för att kasta ljus på deras liv och roll under den ryska revolutionen.
The Limit Of
En bankman bestämmer sig för att hämnas på sin giriga arbetsgivare och inser snart hur långt han är villig att gå för att ge igen.
Glamour Girls
Jobbet som exklusiv eskort utlovar pengar, glamour och en chans att börja om för en grupp kvinnor – tills ett mord och en stöld hotar att förstöra allt.
En hallicks bekännelser
I 1970-talets Milano lever en hallick loppan på nattklubbar – tills han träffar en fascinerande kvinna som förändrar hans liv för alltid.