Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Coldest Game

Film, 2019, 103 minuter
The Coldest Game
Under Kubakrisen 1962 värvas ett plågat matematiskt geni för att representera USA i en schackmatch mot Sovjetunionen – och spionera med livet som insats.
film The Coldest Game är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 103 minuter lång. Rekommenderas från 13 år The Coldest Game är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Intellektuell, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Coldest Game på IMDB

Betyg: 6,2 från 10

During 1962's Cuban missile crisis, a troubled math genius finds himself drafted to play in a U.S.-Soviet chess match -- and a deadly game of espionage.

Skådespelare i The Coldest Game

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana The Coldest Game

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Taj Mahal 1989
Året är 1989. På och runt omkring universitetet i Lucknow utforskar par i olika åldrar kärlek och politik via äktenskap, vänskap och spirande romanser.
My Holo Love
En ensam kvinna får uppleva oväntad kärlek när hon träffar ett människolikt hologram som ser ut exakt som dess lättirriterade skapare.
Horse Girl
En udda fågel med förkärlek för pyssel, hästar och övernaturliga kriminalserier upptäcker att hennes intensiva drömmar fortsätter i vaket tillstånd.
Ett överraskande bröllop
När farmor ska gifta sig med den mycket yngre trädgårdsmästaren Julio träffas deras väldigt olika familjer under en helg fylld av lögner, drama och kulturkrockar.
Luna Nera
I 1600-talets Italien utforskar en tonåring sitt öde i en familj full av häxor medan hennes pojkväns pappa jagar henne för att ha utfört häxkonster.