Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Confession Tapes

Serien, 2019
The Confession Tapes
Denna dokumentärserie undersöker mordfall där de dömda förövarna påstår att deras bekännelser var framtvingade, ofrivilliga eller falska.
serien The Confession Tapes är en Netflix Original som hade premiär 2019. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.The Confession Tapes är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Provocerande, Intellektuell.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Confession Tapes på IMDB

Betyg: 7,6 från 10

A critical look into some true crime cases where American law enforcement made up for lack of actual physical evidence by using devious psychological tactics during interrogation in order to extract confessions from naive suspects.

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska;franska;turkiska;tyska;engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana The Confession Tapes

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Bros
Efter att ha fått chockerande besked reser två vänner från Jerusalem till Krakow för att gå på en fotbollsmatch, i hopp om att kunna lämna sina bekymmer bakom sig.
Our Living World
I den här storslagna naturserien får vi en inblick i den intelligens, uppfinningsrikedom och symbios som präglar allt liv på vår planet. Berättare: Cate Blanchett.
Good Times
I denna vassa nytolkning av den klassiska tv-serien försöker en ny generation i familjen Evans hålla näsan över vattenytan i ett fattigt bostadsområde i Chicago.
Midsummer Night
Carina bjuder in släkt och vänner för att fira midsommar, men den trevliga tillställningen spårar ur i takt med att gamla hemligheter uppdagas.
Baby Reindeer
När en kämpande komiker är vänlig mot en sårbar kvinna blir det starten på en sjuklig besatthet som hotar att förstöra bådas liv.