Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Cuphead Show!

Serien, 2022
The Cuphead Show!
Följ den impulsive Cuphead och hans försiktige men lättövertalade bror Mugmans missöden i den här animerade serien baserad på succéspelet.
serien The Cuphead Show! är en Netflix Original som hade premiär 2022. I den engelska versionen hör vi bland andra Tru Valentino (Fast & Furious Spy Racers) och Wayne Brady. Detta serien är Fyndig, Knasig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i The Cuphead Show!

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];finska;norska;svenska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana The Cuphead Show!

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Agent Elvis
I den här animerade komedin för vuxna byter Elvis sin paljettprydda overall mot en ryggraket när han rekryteras till ett hemligt spionprogram för att stoppa onda krafter.
Ariyoshi Assists
Ariyoshi är vanligtvis programledare men den här gången låter han olika kändisar vara ceremonimästare medan han tar på sig rollen som förbryllad assistent.
Karate Sheep
Två smarta får använder karate och teknikprylar för att skydda sin flock mot en hungrig varg som vill äta upp dem allihop.
#NoFilter
Marcely är less på att plugga och hoppar av skolan för att bli influencer istället. Men att lyckas med en online-karriär är svårare än det ser ut ...
Älskar att hata dig
För en advokat som hatar att förlora mot män och en framgångsrik skådespelare som inte litar på kvinnor har kärleken ingen betydelse – tills de tvingas dejta varandra.