Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Degenerates

Serien, 2018
The Degenerates
Sex ståuppkomiker utforskar humorns grova och fräcka sidor i den här serien med halvtimmeslånga specialavsnitt. Ej för känsliga tittare.
serien The Degenerates är en Netflix Original som hade premiär 2018. Rekommenderas från 16 år The Degenerates är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Kontroversiell, Cynisk, Provocerande, Fräck.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Degenerates på IMDB

Betyg: 6,2 från 10

A series of no-holds-barred comedy from the likes of rising comics like Big Jay Oakerson, Joey Diaz, Liza Treyger, Yamaneika Saunders, Christina P. and Brad Williams.

Skådespelare i The Degenerates

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: norska;engelska;svenska;tyska;finska

Flera likadana The Degenerates

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Antoine Griezmann: En legend blir till
Antoine Griezmann må vara kort i rocken, men med hjärta och beslutsamhet lyckades han ändå bli en av världens bästa fotbollsspelare – och dessutom världsmästare.
Stay Tuned!
Hon är den mest osannolika reportern du kan föreställa dig, och hennes excentriska beteende håller alla på alerten.
My Husband Won't Fit
Kumiko och Kenichi träffades under studietiden och är lyckligt gifta – men ett ovanligt problem hotar att förstöra förhållandet.
Amy Schumer Growing
Amy Schumer lättar hjärtat om äktenskaplig lycka, personlig utveckling, bebisverkstad och sin mammas dåliga råd i en komedispecial som är lika fräck som den är uppriktig.
Alexis Viera – Berättelsen om en överlevare
Den uruguayanske fotbollsstjärnan Alexis Viera tvingas hitta en ny mening med livet när han blir skjuten under ett rån i Colombia och förlorar känseln i sina ben.