Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Devil Next Door

Serien, 2019
The Devil Next Door
En gammal man från Cleveland ställs inför rätta i Israel, anklagad för att vara den ökände koncentrationslägervakten som kallades Ivan den förskräcklige.
serien The Devil Next Door är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 16 år Detta serien är Provokativ.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana The Devil Next Door

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez
Genom intervjuer med vänner, spelare och folk med insyn i branschen visar den här dokumentärserien hur Aaron Hernandez gick från hyllad stjärna till dömd mördare.
AJ and the Queen
Dragartisten Ruby Red reser genom USA i en sliten husbil och får oväntat sällskap av en rappkäftad 10-åring: fripassageraren AJ.
Medical Police
Läkarna Owen Maestro och Lola Spratt börjar jobba för en hemlig avdelning på USA:s smittskyddsinstitut för att undersöka och förstöra ett dödligt virus.
Cheer
Den här gripande dokumentärserien följer cheerleadinglaget på Navarro College genom med- och motgångar på vägen mot det nationella mästerskapet.
The Circle
Status och strategi kolliderar i ett socialt experiment där onlinespelare flörtar, fjäskar och falskspelar för att vinna priset på 100 000 dollar.