Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Devil Next Door

Serien, 2019
The Devil Next Door
En gammal man från Cleveland ställs inför rätta i Israel, anklagad för att vara den ökände koncentrationslägervakten som kallades Ivan den förskräcklige.
serien The Devil Next Door är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 16 år Detta serien är Provokativ.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana The Devil Next Door

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

I'm with the Band: Nasty Cherry
En ocensurerad och intim dokumentärserie där popstjärnan Charli XCX lär sig vad som krävs för att skapa – och splittra – ett tufft punkband med bara tjejer.
En resa i Amazonas hjärta
I de mest avlägsna delarna av Amazonas träffar en författare och en antropolog folkstammar som har stått emot förändringar i århundraden.
Maradona i Mexiko
Dokumentärserie där Diego Maradona kommer till Culiacán i Sinaloakartellens hemtrakter för att rädda det lokala fotbollslaget Dorados – och kanske sig själv på köpet.
Andra världskrigets största händelser i färg
Andra världskrigets mest avgörande händelser – från Pearl Harbor till Dagen D – får nytt liv i denna dramatiska dokumentärserie i färg.
Branden i Paradise
En dokumentär där överlevande berättar om den tragiska branden som år 2018 ödelade staden Paradise och blev den dödligaste skogsbranden i Kaliforniens historia.