Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Diplomat

Serien, 2023
The Diplomat
Mitt i en internationell kris försöker en karriärdiplomat få ordning på sitt nya jobb som brittisk ambassadör och sitt turbulenta äktenskap med en politisk stjärna.
serien The Diplomat är en Netflix Original som hade premiär 2023. Keri Russell och Rufus Sewell har huvudrollerna i det här politiska dramat skapat av Debora Cahn (Vita huset, Homeland). Rekommenderas från 13 år. The Diplomat är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Intellektuell, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i The Diplomat

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Joko Anwar's Nightmares and Daydreams
Dessa sju sammanlänkade och drömlika science fiction-berättelser med övernaturliga inslag har regisserats av Joko Anwar, som även skrivit manus.
Doctor Climax
En dermatolog i 1970-talets Thailand startar oväntat en sexuell revolution när han börjar skriva krönikor under pseudonymen Doctor Climax.
Hierarchy
De främsta 0,01 procenten av eleverna styr och ställer på Jusin High School, men en mystisk nykomling orsakar sprickor i deras herravälde.
Hitler and the Nazis: Evil on Trial
Den här gripande dokumentärserien utforskar Adolf Hitlers och Nazitysklands uppgång och fall – från förkrigstiden till Förintelsen och vidare till Nürnbergprocessen.
Aldrig mer
När en 17-åring uppmärksammar ett sexuellt övergrepp på sin skola inleds en utredning som vänder upp och ner på hennes liv och relationer.