Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Do-Over

Film, 2016, 108 minuter
The Do-Over
En bankchefs liv vänds upp och ned när en gammal vän manipulerar honom till att iscensätta sin egen död och ge sig ut på ett äventyr.
film The Do-Over är en Netflix Original som hade premiär 2016 och är 108 minuter lång. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn.The Do-Over är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Knasig, Uppkäftig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Do-Over på IMDB

Betyg: 5,7 från 10

Two down-on-their-luck guys decide to fake their own deaths and start over with new identities, only to find the people they're pretending to be are in even deeper trouble.

Skådespelare i The Do-Over

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska - Syntolkning
Text: engelska;svenska;nederländska;finska

Flera likadana The Do-Over

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Amor Idiota
Under en blöt kväll får en problemtyngd man syn på en kvinna som han blir mer och mer besatt av, och börjar förfölja henne i hopp om att vinna hennes kärlek.
Il commissario
En vanlig mordutredning utvecklas snabbt till en skandal som sätter en laglydig polischefs framtid på spel.
Mam'zelle Nitouche
Célestin, som är musiklärare om dagarna och kompositör om nätterna, trasslar in sig i ett nät av romantiska problem. Baserad på den populära operetten med samma namn.
Our Miss Fred
Skådespelaren Fred Wimbush gör en dragshow när han tillfångatas av nazister i det tyskockuperade Frankrike och tvingas låtsas vara kvinna tills han tagit sig i säkerhet.
Next to No Time
En introvert ingenjör med storslagna planer tar sig ombord på skeppet Queen Elizabeth för att leta reda på en välkänd affärsman och få hjälp med finansieringen.