Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Duplex

Film, 2015, 118 minuter
The Duplex
En man och hans gravida fru har ont om pengar men kommer över en vacker ny bostad till vrakpris – sedan får de veta att de inte är de enda som bor där.
film The Duplex hade premiär 2015 och är 118 minuter lång. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn. Detta film är Läskig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Duplex på IMDB

Betyg: 2,9 från 10

Emeka found a property that he thought was a bargain until he moved in with his wife and they started experiencing very strange and frightening things. It was haunted.

Skådespelare i The Duplex

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: norska;tyska;svenska;finska;engelska

Flera likadana The Duplex

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Rattlesnake
En mystisk kvinna räddar hennes dotter från ett dödligt ormbett, men i utbyte måste den ensamstående mamman mörda en främling innan solen går ner.
Insidious: The Last Key
Parapsykologen Elise Rainier plågas av otäcka minnen och återvänder till sitt barndomshem för att konfrontera sina demoner – och uppdagar djupt begravda hemligheter.
Eli
Eli
Föräldrarna till en allvarligt sjuk 11-åring tar i ren desperation sonen till en isolerad klinik där han ska genomgå en experimentell behandling.
Wounds
När en bartender i New Orleans plockar upp en mobil som någon tappat under ett bråk börjar han få otäcka meddelanden. Och snart börjar han ifrågasätta sin mentala hälsa.
Ondskans inflytande
Alicia återvänder hem för att hjälpa sin syster ta hand om deras mamma, som ligger i koma. Men en ond kraft ur det förflutna hotar både henne och hennes barn.