Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Eddy

Serien, 2020
The Eddy
Ägaren till en jazzklubb i Paris dras in i den kriminella världen när han försöker skydda sitt livsverk, sitt band och sin tonårsdotter.
serien The Eddy är en Netflix Original som hade premiär 2020. André Holland, Amandla Stenberg och Joanna Kulig medverkar i en serie av Oscarsbelönade Damien Chazelle (La La Land). Rekommenderas från 16 år. The Eddy är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Intim, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Eddy på IMDB

Betyg: 5,7 från 10

A French club owner deals with the everyday chaos of running a live music venue in the heart of Paris.

Skådespelare i The Eddy

Regissörer

Ljud och text

Ljud: tyska;franska - Syntolkning;franska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;franska;svenska

Flera likadana The Eddy

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Producers
En producent börjar jobba på det koreanska tv-bolaget KBS för att komma närmare föremålet för sin hemliga förälskelse, och hamnar i en värld där tittarsiffror är allt.
Uncontrollably Fond
Ett före detta par som fortfarande minns sitt smärtsamma uppbrott träffas på nytt när en av dem blivit en välkänd skådespelare och den andra en dokumentärproducent.
Love in the Moonlight
En ung kvinna i Joseondynastins Kina har levt hela sitt liv som man. Så småningom blir hon sovrumstjänare i det kungliga palatset, där hon lär känna kronprinsen.
Hwarang
En grupp elitkrigare som utbildats i moral och kampsport hittar kärlek och vänskap i Silla under de tre kungarikenas tid i Korea.
Folkets tjänare
En ukrainsk lärares protest mot korruptionen på regeringsnivå sprids som en löpeld i sociala medier, och han blir landets nya president.