Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Fear of 13

Dokumentärer, 2015, 95 minuter
The Fear of 13
Efter att ha suttit i dödscell i 20 år anhåller Nick om att få bli avrättad. När han berättar sin historia står det snart klart att ingenting är som det verkar.
dokumentärer The Fear of 13 hade premiär 2015 och är 95 minuter lång. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn.Detta dokumentärer är Provocerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Fear of 13 på IMDB

Betyg: 7,7 från 10

A convicted murderer who has spent 23 years on Death Row tells his story.

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: svenska;nederländska;finska;engelska

Flera likadana The Fear of 13

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

In His Shadow
Efter deras pappas död hamnar två halvbröder på motsatta sidor av en eskalerande konflikt som får tragiska konsekvenser.
Caught Out: Crime. Corruption. Cricket.
Den här sportdokumentären utforskar Indiens största matchfixningsskandal, inklusive ikonerna som drogs med ner i fallet och journalisterna som uppdagade korruptionen.
Money Shot: Berättelsen om Pornhub
Den här dokumentären skildrar Pornhubs framgångar och skandaler med intervjuer med skådespelare, aktivister och före detta anställda.
Big Cats
Lejon, leoparder och geparder jagas för sitt skinn och ses ofta som hot mot boskap, vilket har lett till att det finns få platser kvar där de verkligen kan leva och frodas.
Walking Through Fire
Efter att ha bevittnat mordet på sin hederlige pappa flyttar en bypojke till Mumbai och slår in på brottets bana med ett enda mål i sikte: att hämnas sin far.