Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Fix

Serien, 2018
The Fix
Komikerna Jimmy Carr, D.L. Hughley och Katherine Ryan löser världsproblemen med hjälp av underhållande gäster som tar plats i en panel med en riktig expert.
serien The Fix är en Netflix Original som hade premiär 2018. Rekommenderas från 16 år The Fix är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Cynisk, Fräck, Fyndig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i The Fix

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: norska;tyska;engelska;svenska;finska

Flera likadana The Fix

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Soni
En hetlevrad polis och hennes eftertänksamma chef bekämpar brott som begås mot kvinnor i Delhi, samtidigt som de försöker hantera jämställdhetsproblem i sina egna liv.
Pitch Perfect
Den här musikaliska komedin skildrar den intensiva konkurrensen mellan tre a cappella-grupper.
Sebastian Maniscalco: Stay Hungry
Sebastian Maniscalco ger oss en rättfram och unik infallsvinkel på påfåglar på flygplan, rika svärföräldrar och livets många irritationsmoment i den här komedispecialen.
FYRE: The Greatest Party That Never Happened
Fyre-festivalen marknadsfördes som en lyxig musikupplevelse på en exklusiv privat ö, men i händerna på en kaxig entreprenör blev tillställningen ett fullständigt fiasko.
Psycho
I den här nyversionen av 60-talsklassikern övernattar Marion Crane på Bates Motel, där hon träffar Norman Bates – en man med mörka hemligheter.