Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Good Nurse

Film, 2022, 123 minuter
The Good Nurse
En utarbetad sjuksköterska söker stöd hos en osjälvisk kollega både på och utanför jobbet – tills en patient avlider och hon börjar fatta misstankar.
film The Good Nurse är en Netflix Original som hade premiär 2022 och är 123 minuter lång. Oscarsbelönade Jessica Chastain och Eddie Redmayne medverkar i den här skrämmande verklighetsbaserade kriminalthrillern. Rekommenderas från 13 år. The Good Nurse är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Osentimental, Mörk, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i The Good Nurse

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska - syntolkning;ukrainska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana The Good Nurse

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Magician's Elephant
En enträgen pojke antar en kungs utmaning: att klara av tre omöjliga uppdrag i utbyte mot en magisk elefant – och chansen att fullborda sitt öde.
Maestro
En musiker som flyttar till en pittoresk ö för att leda en musikfestival inleder ett oväntat förhållande och blir snart indragen i invånarnas mörka hemligheter.
Noise
När en man flyttar in i sitt barndomshem och börjar undersöka en fabriksolycka med kopplingar till sin pappa uppdagas mörka familjehemligheter.
In His Shadow
Efter deras pappas död hamnar två halvbröder på motsatta sidor av en eskalerande konflikt som får tragiska konsekvenser.
Caught Out: Crime. Corruption. Cricket.
Den här sportdokumentären utforskar Indiens största matchfixningsskandal, inklusive ikonerna som drogs med ner i fallet och journalisterna som uppdagade korruptionen.