Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Good Nurse

Film, 2022, 123 minuter
The Good Nurse
En utarbetad sjuksköterska söker stöd hos en osjälvisk kollega både på och utanför jobbet – tills en patient avlider och hon börjar fatta misstankar.
film The Good Nurse är en Netflix Original som hade premiär 2022 och är 123 minuter lång. Oscarsbelönade Jessica Chastain och Eddie Redmayne medverkar i den här skrämmande verklighetsbaserade kriminalthrillern. Rekommenderas från 13 år. The Good Nurse är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Osentimental, Mörk, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i The Good Nurse

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska - syntolkning;ukrainska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana The Good Nurse

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Genom mitt fönster 3: Öga mot öga
Raquel och Ares har svårt att glömma varandra, trots att de nu är tillsammans med andra. Kan de återförenas trots familjens motstånd i den sista delen av trilogin?
Mea Culpa
En försvarsadvokat tvingas välja mellan familjen, plikten och sina egna farliga begär när hon företräder en mordanklagad konstnär.
Lover, Stalker, Killer
I den här omtumlande dokumentären provar en mekaniker nätdejting för första gången och träffar en kvinna som tar romantisk besatthet till en extrem nivå.
En dag
Efter att ha tillbringat examensnatten ihop går Emma och Dexter skilda vägar – men deras liv förblir sammanflätade. Baserad på David Nicholls roman.
Let's Talk About CHU
Videobloggaren Chu Ai använder sin kanal för att prata öppet om sex. Men det som är lätt att prata om framför kameran är så mycket svårare i verkliga livet.