Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

the goop lab with Gwyneth Paltrow

Serien, 2020
the goop lab with Gwyneth Paltrow
Med nyfikenheten som ledstjärna tar Gwyneth Paltrow och hennes team från goop en titt på psykedeliska droger, helande energi och andra kontroversiella hälsoteman.
serien the goop lab with Gwyneth Paltrow är en Netflix Original som hade premiär 2020. Rekommenderas från 13 år the goop lab with Gwyneth Paltrow är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Provokativ, Annorlunda.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

the goop lab with Gwyneth Paltrow på IMDB

Leading with curiosity, Gwyneth Paltrow and her goop team look at psychedelics, energy work and other challenging wellness topics.

Skådespelare i the goop lab with Gwyneth Paltrow

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana the goop lab with Gwyneth Paltrow

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Läkarna på Lenox Hill
En dokumentärserie om fyra läkare på New Yorks berömda Lenox Hill Hospital som försöker hitta en balans mellan privatlivet och omsorgen om patienterna.
Filthy Rich: Jeffrey Epsteins uppgång och fall
I den här dokumentärserien kastar offrens berättelser ljus över hur den dömde sexförbrytaren Jeffrey Epstein utnyttjade sin förmögenhet och makt för att begå övergrepp.
Space Force
En fyrstjärnig general samarbetar motvilligt med en excentrisk vetenskapsman för att göra den amerikanska militärens senaste tillskott – Rymdstyrkan – redo för avfärd.
Sweet Magnolias
De gamla vännerna Maddie, Helen och Dana Sue stöttar varandra genom livets med- och motgångar i deras lilla hemstad Serenity.
Den stora blomsterkampen
Tio tävlande par som består av florister, skulptörer och trädgårdsdesigners möts i en vänskaplig kamp om vem som kan bygga de största och djärvaste trädgårdskonstverken.