Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Greatest Night in Pop

Film, 2024, 97 minuter
The Greatest Night in Pop
En januarikväll 1985 samlades världens största musikstjärnor för att spela in We Are the World. Denna dokumentär går bakom kulisserna på det historiska evenemanget.
film The Greatest Night in Pop är en Netflix Original som hade premiär 2024 och är 97 minuter lång. Rekommenderas från 7 år. The Greatest Night in Pop är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Nostalgi, Inspirerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska - Syntolkning;engelska - Syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana The Greatest Night in Pop

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Kaulitz & Kaulitz
Tvillingarna och superstjärnorna Tom och Bill Kaulitz ger oss en inblick i sitt privatliv i Los Angeles och Tyskland i denna roliga och intima realityserie.
The Accidental Twins
En förväxling efter födseln splittrar två par enäggstvillingar i Colombia. Denna fängslande dokumentär undersöker deras komplicerade historia och identiteter.
Black Barbie
Upptäck historien bakom världens första svarta Barbie och rollen som tre nyskapande kvinnor på Mattel spelade i skapandet av en docka som såg ut som dem.
Outstanding: A Comedy Revolution
En rolig och varm dokumentär som utforskar HBTQ+-ståuppscenens historia med hjälp av personliga berättelser från en stjärnspäckad samling komiker.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Tusentals terrakottakrigare vaktade den förste kinesiske kejsarens grav. Här skildras deras berättelse med hjälp av arkeologiska fynd och rekonstruktioner.