Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Greatest Night in Pop

Film, 2024, 97 minuter
The Greatest Night in Pop
En januarikväll 1985 samlades världens största musikstjärnor för att spela in We Are the World. Denna dokumentär går bakom kulisserna på det historiska evenemanget.
film The Greatest Night in Pop är en Netflix Original som hade premiär 2024 och är 97 minuter lång. Rekommenderas från 7 år. The Greatest Night in Pop är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Nostalgi, Inspirerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska - Syntolkning;engelska - Syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana The Greatest Night in Pop

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Einstein and the Bomb
Vad hände efter att Einstein flytt från nazisternas Tyskland? Det här dokumentärdramat utforskar det plågade geniets sinne med hjälp av arkivmaterial och hans egna ord.
Lover, Stalker, Killer
I den här omtumlande dokumentären provar en mekaniker nätdejting för första gången och träffar en kvinna som tar romantisk besatthet till en extrem nivå.
Dee & Friends in Oz
När en mystisk nyckel transporterar den helt vanliga tjejen Dee till landet Oz ger hon sig ut på en musikalisk resa för att rädda magin – och bli sagans hjälte.
Society of the Snow: Who Were We on the Mountain?
En djupdykning i den kreativa processen bakom Snöns brödraskap, med skådespelarna, regissören J.A. Bayona och verkliga överlevande.
Full Circle
Skildringen av sitski-åkaren Trevor Kennison och alpinisten Barry Corbet utgör grunden för den här dokumentären om paraidrottare inom extremsport.