Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Hand of God: Through the Eyes of Sorrentino

Film, 2021, 8 minuter
The Hand of God: Through the Eyes of Sorrentino
Regissören Paolo Sorrentino återvänder till sin hemstad Neapel och tänker tillbaka på sin ungdom i den här exklusiva rundturen bland platserna i The Hand of God.
film The Hand of God: Through the Eyes of Sorrentino är en Netflix Original som hade premiär 2021 och är 8 minuter lång.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare

Flera likadana The Hand of God: Through the Eyes of Sorrentino

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Einstein and the Bomb
Vad hände efter att Einstein flytt från nazisternas Tyskland? Det här dokumentärdramat utforskar det plågade geniets sinne med hjälp av arkivmaterial och hans egna ord.
Lover, Stalker, Killer
I den här omtumlande dokumentären provar en mekaniker nätdejting för första gången och träffar en kvinna som tar romantisk besatthet till en extrem nivå.
The Greatest Night in Pop
En januarikväll 1985 samlades världens största musikstjärnor för att spela in We Are the World. Denna dokumentär går bakom kulisserna på det historiska evenemanget.
Society of the Snow: Who Were We on the Mountain?
En djupdykning i den kreativa processen bakom Snöns brödraskap, med skådespelarna, regissören J.A. Bayona och verkliga överlevande.
Full Circle
Skildringen av sitski-åkaren Trevor Kennison och alpinisten Barry Corbet utgör grunden för den här dokumentären om paraidrottare inom extremsport.