Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Haunting of Hill House

Serien, 2018
The Haunting of Hill House
Syskonen växte upp i ett ökänt spökhus. Som vuxna tvingas de återvända och konfrontera skräcken från barndomen.
serien The Haunting of Hill House är en Netflix Original som hade premiär 2018. Rekommenderas från 16 år. The Haunting of Hill House är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Hemsökt hus, Dysfunktionell familj, Thriller, Skräck.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Haunting of Hill House på IMDB

Betyg: 8,8 från 10

Flashing between past and present, a fractured family confronts haunting memories of their old home and the terrifying events that drove them from it.

Trailer

Skådespelare i The Haunting of Hill House

Ljud och text

Ljud: franska;engelska [Originalspråk];tyska;engelska - Syntolkning
Text: tyska;norska;svenska;engelska;finska

Flera likadana The Haunting of Hill House

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Agent Elvis
I den här animerade komedin för vuxna byter Elvis sin paljettprydda overall mot en ryggraket när han rekryteras till ett hemligt spionprogram för att stoppa onda krafter.
The Magician's Elephant
En enträgen pojke antar en kungs utmaning: att klara av tre omöjliga uppdrag i utbyte mot en magisk elefant – och chansen att fullborda sitt öde.
Sky High: The Series
Efter sin mans död beslutar sig Sole för att bli gangsterboss i ett försök att skydda sin son – trots att det innebär att gå emot sin egen pappa.
Noise
När en man flyttar in i sitt barndomshem och börjar undersöka en fabriksolycka med kopplingar till sin pappa uppdagas mörka familjehemligheter.
In His Shadow
Efter deras pappas död hamnar två halvbröder på motsatta sidor av en eskalerande konflikt som får tragiska konsekvenser.