Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Haunting of Hill House

Serien, 2018
The Haunting of Hill House
Syskonen växte upp i ett ökänt spökhus. Som vuxna tvingas de återvända och konfrontera skräcken från barndomen.
serien The Haunting of Hill House är en Netflix Original som hade premiär 2018. Rekommenderas från 16 år. The Haunting of Hill House är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Hemsökt hus, Dysfunktionell familj, Thriller, Skräck.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Haunting of Hill House på IMDB

Betyg: 8,8 från 10

Flashing between past and present, a fractured family confronts haunting memories of their old home and the terrifying events that drove them from it.

Trailer

Skådespelare i The Haunting of Hill House

Ljud och text

Ljud: franska;engelska [Originalspråk];tyska;engelska - Syntolkning
Text: tyska;norska;svenska;engelska;finska

Flera likadana The Haunting of Hill House

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Bros
Efter att ha fått chockerande besked reser två vänner från Jerusalem till Krakow för att gå på en fotbollsmatch, i hopp om att kunna lämna sina bekymmer bakom sig.
Our Living World
I den här storslagna naturserien får vi en inblick i den intelligens, uppfinningsrikedom och symbios som präglar allt liv på vår planet. Berättare: Cate Blanchett.
Good Times
I denna vassa nytolkning av den klassiska tv-serien försöker en ny generation i familjen Evans hålla näsan över vattenytan i ett fattigt bostadsområde i Chicago.
Stolen
En ung samisk kvinna tar upp jakten på en mördare för att hämnas en personlig oförrätt i detta känsloladdade drama. Inspirerat av verkliga händelser.
Love, Divided
Hon är en ung pianist i behov av en nystart. Han är en uppfinnare som hatar oväsen. Kan den papperstunna väggen som skiljer deras liv åt istället föra dem samman?