Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Innocence Files

Serien, 2020
The Innocence Files
The Innocence Project kartlägger misstag och bedrägerier i ett antal felaktiga domslut, och ger en inblick i hur denna orättvisa har påverkat både offren och de dömda.
serien The Innocence Files är en Netflix Original som hade premiär 2020. Rekommenderas från 16 år. The Innocence Files är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Undersökande, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Innocence Files på IMDB

Betyg: 8,2 från 10

The hour-long episodes detail the personal stories behind eight cases of wrongful conviction that the Innocence Project and organizations within the Innocence Network have worked to highlight and overturn.

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska
Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Beethoven’s Ninth - Symphony for the World
Musiker, dirigenter och kompositörer undersöker ett av Beethovens mest hyllade verk i denna dokumentär som är tillägnad 250-årsjubileet av hans födelse.
A World Without Beethoven?
Den här dokumentären utforskar betydelsen av Ludwig van Beethovens verk samt hans inflytande på kompositörer, musiker och konsertarrangörer.
Ghislaine Maxwell: Filthy Rich
Berättelser från hennes offer lägger grunden för denna dokumentär om Ghislaine Maxwell, societetslejon och Jeffrey Epsteins medhjälpare, och hennes rättegång.
A Very Royal Wedding
Med hjälp av arkivbilder och intervjuer skildrar den här dokumentären drottning Elizabeth och prins Philips storslagna bröllop exakt 70 år efter att det ägde rum.
Wednesday
Wednesday Addams, en smart och sarkastisk tjej som är lite död på insidan, utreder flera mord samtidigt som hon skaffar nya vänner – och fiender – på Nevermore Academy.