Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Joel McHale Show with Joel McHale

Serien, 2018
The Joel McHale Show with Joel McHale
I Joel McHales nya komediprogram blir det en salig blandning av nyheter, populärkultur, sociala medier, sketcher och en hel del annat. Nytt avsnitt varje vecka.
serien The Joel McHale Show with Joel McHale är en Netflix Original som hade premiär 2018. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Joel McHale Show with Joel McHale på IMDB

Betyg: 7,3 från 10

Joel McHale, the snarky star of Community (2009), ridicules the silliest moments reality television, internet videos and TV from around the world have to offer. Each episode also features celebrity guests and a couple of sketches.

Skådespelare

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: nederländska;svenska;tyska;franska;engelska

Flera likadana The Joel McHale Show with Joel McHale

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Love on the Spectrum: USA
I den här romantiska dokumentärserien letar singlar med autismspektrumdiagnos efter kärleken och försöker navigera i den oförutsägbara dejtingvärlden.
Vampire in the Garden
En vampyrdrottning och en mänsklig flicka försöker tillsammans göra det omöjliga och hitta paradiset – en plats där människor och vampyrer lever fredligt sida vid sida.
The Producers
En producent börjar jobba på det koreanska tv-bolaget KBS för att komma närmare föremålet för sin hemliga förälskelse, och hamnar i en värld där tittarsiffror är allt.
Uncontrollably Fond
Ett före detta par som fortfarande minns sitt smärtsamma uppbrott träffas på nytt när en av dem blivit en välkänd skådespelare och den andra en dokumentärproducent.
Love in the Moonlight
En ung kvinna i Joseondynastins Kina har levt hela sitt liv som man. Så småningom blir hon sovrumstjänare i det kungliga palatset, där hon lär känna kronprinsen.