Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Journalist

Serien, 2022
The Journalist
En respekterad och envis journalist försöker gräva fram sanningen om en stor korruptionsskandal, men stöter på motstånd från mäktiga fiender.
serien The Journalist är en Netflix Original som hade premiär 2022. Ryoko Yonekura (Doctor X) har huvudrollen som den grävande journalisten i denna serieversion av den prisbelönta filmen. Rekommenderas från 13 år. The Journalist är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Journalist på IMDB

Betyg: 6 från 10

It is the job of the press to cover corporate crime, government plots and society. It is in this context that young female reporter on the beat Erika rolls up her sleeves and goes to work regarding what seems to be a government cover up. She is dealing with a government bureaucrat called Sugihara. It seems as if a clash is inevitable.

Skådespelare i The Journalist

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska;japanska - syntolkning;japanska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;japanska;svenska

Flera likadana The Journalist

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Vampire in the Garden
En vampyrdrottning och en mänsklig flicka försöker tillsammans göra det omöjliga och hitta paradiset – en plats där människor och vampyrer lever fredligt sida vid sida.
The Producers
En producent börjar jobba på det koreanska tv-bolaget KBS för att komma närmare föremålet för sin hemliga förälskelse, och hamnar i en värld där tittarsiffror är allt.
Uncontrollably Fond
Ett före detta par som fortfarande minns sitt smärtsamma uppbrott träffas på nytt när en av dem blivit en välkänd skådespelare och den andra en dokumentärproducent.
Love in the Moonlight
En ung kvinna i Joseondynastins Kina har levt hela sitt liv som man. Så småningom blir hon sovrumstjänare i det kungliga palatset, där hon lär känna kronprinsen.
Hwarang
En grupp elitkrigare som utbildats i moral och kampsport hittar kärlek och vänskap i Silla under de tre kungarikenas tid i Korea.