Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Kissing Booth

Film, 2018, 106 minuter
The Kissing Booth
Tonåriga Elles första kyss leder till en förbjuden romans med skolans hetaste kille, vilket sätter relationen till hennes bästa vän på prov.
film The Kissing Booth är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 106 minuter lång. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.The Kissing Booth är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Annorlunda, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Kissing Booth på IMDB

Betyg: 6,2 från 10

The Kissing Booth is a movie starring Megan du Plessis, Lincoln Pearson, and Caitlyn de Abrue. A high school student is forced to confront her secret crush at a kissing booth.

Skådespelare i The Kissing Booth

Regissör

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska;franska;turkiska;tyska;engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana The Kissing Booth

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Love on the Spectrum: USA
I den här romantiska dokumentärserien letar singlar med autismspektrumdiagnos efter kärleken och försöker navigera i den oförutsägbara dejtingvärlden.
Katt Williams: World War III
Katt Williams skämtar om sanningar, lögner, kycklingvingar och kriget mot droger i en härligt underhållande ståuppspecial från Las Vegas.
Folkets tjänare 2
Presidenten samarbetar med den före detta premiärministern för att stabilisera ekonomin och få slut på de giriga oligarkernas maktspel i skuggorna.
The Age Of Monsters
På sin dödsbädd sammankallar en filmskapare personer som varit inblandade i hans oavslutade filmprojekt. Nu ska de ta itu med ett verk som troligen blir utgivet postumt.
Bittersweet Days
När en ung kvinnas pojkvän flyttar till London för en tid kommer hon allt närmare sin nya rumskamrat, en utåtriktad nederländsk fotograf.