Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Last Stand

Film, 2013, 107 minuter, 2.158.491 recensioner
The Last Stand
En polis i en sömnig liten gränsstad får det hett om öronen när en drogkung flyr från FBI och sätter kurs mot hans stad.
film The Last Stand hade premiär 2013 och är 107 minuter lång. Arnold Schwarzenegger och Oscarsvinnaren Forest Whitaker spelar huvudrollerna i denna actionthriller. Tillåten för 15 år och äldre.Detta film är Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Last Stand på IMDB

Betyg: 6 från 10

The leader of a drug cartel busts out of a courthouse and speeds to the Mexican border, where the only thing in his path is a sheriff and his inexperienced staff.

Trailer

Skådespelare i The Last Stand

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: svenska;finska

Flera likadana The Last Stand

Colombiana

Colombiana

(2011)

Parker

Parker

(2013)

Taken 2

Taken 2

(2012)

RED 2

RED 2

(2013)

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Beginning
I denna dokumentär får vi följa orädda spänningssökare när de hoppar genom kanjoner som formats av naturens krafter och dyker huvudstupa ner i forsar och dammar.
Fischer Freeskiing
Offpiståkare från hela världen ger sig upp i bergen och tar sig an enorma stup, djup pudersnö och perfekt utformade terrängbanor.
The Man from Toronto
En förväxling tvingar en hopplös entreprenör att samarbeta med en ökänd yrkesmördare som kallas Mannen från Toronto för att rädda sitt eget skinn.
En hallicks bekännelser
I 1970-talets Milano lever en hallick loppan på nattklubbar – tills han träffar en fascinerande kvinna som förändrar hans liv för alltid.
Bläckfisken
En amatördetektiv undersöker vandaliseringen av flickvännens familjegrav. Under utredningens gång stöter han på udda, misstänkta figurer – och snubblar över en mordgåta.