Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Makanai: Cooking for the Maiko House

Serien, 2023
The Makanai: Cooking for the Maiko House
Två oskiljaktiga vänner som drömmer om att bli geishor flyttar till Kyoto för att påbörja den strikta utbildningen, men en av dem upptäcker snart en annan passion.
serien The Makanai: Cooking for the Maiko House är en Netflix Original som hade premiär 2023. Från Guldpalmsbelönade regissören Hirokazu Kore-eda (Shoplifters) Rekommenderas från 13 år. The Makanai: Cooking for the Maiko House är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Lågmäld, Intim, Gripande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i The Makanai: Cooking for the Maiko House

Flera likadana The Makanai: Cooking for the Maiko House

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Shanty Town
En grupp kurtisaner försöker fly från en ökänd gangster, men politisk korruption och komplicerade familjeband får drömmarna om frihet att blekna.
Şahmaran
Şahsu reser till Tarsus för att undervisa och träffar en morfar hon knappt visste att hon hade. Men det dröjer inte länge förrän hon befinner sig mitt i en legend.
Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre
Ett nervkittlande urval av mangamästaren Junji Itos mest bisarra, obehagliga och skrämmande skräckhistorier.
Kombattanterna
Frankrike 1914. När de tyska trupperna avancerar och männen skickas till frontlinjen måste fyra kvinnor tackla de förödande konsekvenserna på hemmafronten.
Trial by Fire
Efter den dödliga biobranden i Uphaar försöker två sörjande föräldrar bearbeta sina barns död och samtidigt föra en tuff kamp för rättvisa. Baserad på verkliga händelser.