Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Makanai: Cooking for the Maiko House

Serien, 2023
The Makanai: Cooking for the Maiko House
Två oskiljaktiga vänner som drömmer om att bli geishor flyttar till Kyoto för att påbörja den strikta utbildningen, men en av dem upptäcker snart en annan passion.
serien The Makanai: Cooking for the Maiko House är en Netflix Original som hade premiär 2023. Från Guldpalmsbelönade regissören Hirokazu Kore-eda (Shoplifters) Rekommenderas från 13 år. The Makanai: Cooking for the Maiko House är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Lågmäld, Intim, Gripande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i The Makanai: Cooking for the Maiko House

Flera likadana The Makanai: Cooking for the Maiko House

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Vince Staples Show
Rapparen och skådespelaren Vince Staples navigerar vardagslivets utmaningar och överraskningar i sin hemstad Long Beach i Kalifornien.
House of Ninjas
En dysfunktionell familj bestående av mäktiga ninjor har dragit sig tillbaka, men när landet hotas av en katastrof måste de slipa sina vapen och ge sig ut på uppdrag igen.
A Killer Paradox
När ett oavsiktligt mord följs av fler hamnar en helt vanlig ung man i en ändlös katt-och-råtta-lek med en skarpsinnig utredare.
En dag
Efter att ha tillbringat examensnatten ihop går Emma och Dexter skilda vägar – men deras liv förblir sammanflätade. Baserad på David Nicholls roman.
Luz
Luz
Den äventyrliga Luz växer upp i en kaingang-familj. Nyfiken på sin egen historia ger hon sig ut på jakt efter sanningen tillsammans med en eldfluga.