Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Midnight Club

Serien, 2022
The Midnight Club
På ett hospice för unga vuxna ingår medlemmarna i en exklusiv klubb en skrämmande pakt: Den som dör först måste skicka ett tecken från andra sidan.
serien The Midnight Club är en Netflix Original som hade premiär 2022. Ett gastkramande drama av Mike Flanagan (The Haunting of Hill House, Midnight Mass) och Leah Fong. Rekommenderas från 16 år. The Midnight Club är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Intim, Mörk, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i The Midnight Club

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana The Midnight Club

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Bros
Efter att ha fått chockerande besked reser två vänner från Jerusalem till Krakow för att gå på en fotbollsmatch, i hopp om att kunna lämna sina bekymmer bakom sig.
Good Times
I denna vassa nytolkning av den klassiska tv-serien försöker en ny generation i familjen Evans hålla näsan över vattenytan i ett fattigt bostadsområde i Chicago.
Midsummer Night
Carina bjuder in släkt och vänner för att fira midsommar, men den trevliga tillställningen spårar ur i takt med att gamla hemligheter uppdagas.
Baby Reindeer
När en kämpande komiker är vänlig mot en sårbar kvinna blir det starten på en sjuklig besatthet som hotar att förstöra bådas liv.
Unlocked: A Jail Experiment
Denna realityserie följer en Arkansas-sheriff som genomför ett radikalt socialt experiment för att ge män bakom lås och bom ökad frihet.