Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Midnight Club

Serien, 2022
The Midnight Club
På ett hospice för unga vuxna ingår medlemmarna i en exklusiv klubb en skrämmande pakt: Den som dör först måste skicka ett tecken från andra sidan.
serien The Midnight Club är en Netflix Original som hade premiär 2022. Ett gastkramande drama av Mike Flanagan (The Haunting of Hill House, Midnight Mass) och Leah Fong. Rekommenderas från 16 år. The Midnight Club är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Intim, Mörk, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i The Midnight Club

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana The Midnight Club

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Agent Elvis
I den här animerade komedin för vuxna byter Elvis sin paljettprydda overall mot en ryggraket när han rekryteras till ett hemligt spionprogram för att stoppa onda krafter.
Sky High: The Series
Efter sin mans död beslutar sig Sole för att bli gangsterboss i ett försök att skydda sin son – trots att det innebär att gå emot sin egen pappa.
Maestro
En musiker som flyttar till en pittoresk ö för att leda en musikfestival inleder ett oväntat förhållande och blir snart indragen i invånarnas mörka hemligheter.
Rana Naidu
Rana Naidu är expert på att lösa problem åt rika kändisar. Men när hans pappa släpps ut ur finkan uppstår trassel som kanske inte ens han kan reda ut.
Outlast
I Alaskas extrema vildmark tävlar 16 överlevnadsexperter om att vinna en stor summa pengar. Men för att lyckas måste de här ensamvargarna lära sig att samarbeta.