Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Midnight Gospel

Serien, 2020
The Midnight Gospel
En man som sänder en rymdcast ger sig ut på en resa bland världarna i sin universumsimulator och ställer existentiella frågor om livet, döden och allt däremellan.
serien The Midnight Gospel är en Netflix Original som hade premiär 2020. Pendleton Ward (Adventure Time) och komikern Duncan Trussell ger oss en fantastisk resa genom tänkande och andlighet. Rekommenderas från 16 år. Detta serien är Hjärnskrynklande, Udda, Intellektuell.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Midnight Gospel på IMDB

Betyg: 8,1 från 10

Clancy, a spacecaster with a malfunctioning multiverse simulator who leaves the comfort of his home to interview beings living in dying worlds.

Skådespelare i The Midnight Gospel

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana The Midnight Gospel

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Love on the Spectrum: USA
I den här romantiska dokumentärserien letar singlar med autismspektrumdiagnos efter kärleken och försöker navigera i den oförutsägbara dejtingvärlden.
The Producers
En producent börjar jobba på det koreanska tv-bolaget KBS för att komma närmare föremålet för sin hemliga förälskelse, och hamnar i en värld där tittarsiffror är allt.
Love in the Moonlight
En ung kvinna i Joseondynastins Kina har levt hela sitt liv som man. Så småningom blir hon sovrumstjänare i det kungliga palatset, där hon lär känna kronprinsen.
Hwarang
En grupp elitkrigare som utbildats i moral och kampsport hittar kärlek och vänskap i Silla under de tre kungarikenas tid i Korea.
Folkets tjänare
En ukrainsk lärares protest mot korruptionen på regeringsnivå sprids som en löpeld i sociala medier, och han blir landets nya president.