Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Miracle Season

Film, 2018, 101 minuter
The Miracle Season
När skolans volleybollag förlorar sin stjärnspelare i en tragisk olycka gör deras tränare allt för att stärka lagmoralen och ta hem mästerskapet i hennes ära.
film The Miracle Season hade premiär 2018 och är 101 minuter lång. Detta film är Familjevänlig, Intim, Inspirerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Miracle Season på IMDB

Betyg: 6,5 från 10

After the tragic death of star volleyball player Caroline "Line" Found, a team of dispirited high school girls must band together under the guidance of their tough-love coach in hopes of winning the state championship.

Trailer

Skådespelare i The Miracle Season

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: norska;finska;danska;svenska

Flera likadana The Miracle Season

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Yucatán
Två bedragare är både kreativa och hänsynslösa när de försöker lura en faderlig lotterivinnare på en intensiv kryssning från Spanien till Mexiko.
Platt jord
Lär känna den växande, världsomspännande kretsen av teoretiker som menar att jorden är platt, samtidigt som de lever i en värld som menar att deras idéer är helt galna.
Larry Charles' Dangerous World of Comedy
Den legendariske manusförfattaren och regissören Larry Charles reser runt i världen på jakt efter humor på ovanliga, oväntade och farliga platser.
The Breaker Upperers
Bästa vännerna Jen och Mel driver en agentur som gör slut på andras förhållanden mot betalning. Men när en av dem börjar få dåligt samvete luckras deras egen vänskap upp.
Pathfinder
Efter en strid mellan vikingar och amerikanska urinvånare blir en vikingapojke kvarlämnad, och uppfostras av stammen hans folk attackerade.