Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes

Dokumentärer, 2022, 101 minuter
The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes
Den här dokumentären försöker lösa mysteriet kring filmstjärnan Marilyn Monroes död med hjälp av intervjuer med hennes närmaste krets som inte hörts tidigare.
dokumentärer The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes är en Netflix Original som hade premiär 2022 och är 101 minuter lång. Outgivna samtal med John Huston och Hollywood-eliten ger en inblick i Marilyn Monroes liv och oväntade död. Rekommenderas från 13 år. The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta dokumentärer är Provokativ, Undersökande, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska;ukrainska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Einstein and the Bomb
Vad hände efter att Einstein flytt från nazisternas Tyskland? Det här dokumentärdramat utforskar det plågade geniets sinne med hjälp av arkivmaterial och hans egna ord.
Lover, Stalker, Killer
I den här omtumlande dokumentären provar en mekaniker nätdejting för första gången och träffar en kvinna som tar romantisk besatthet till en extrem nivå.
Alexander: The Making of a God
Intervjuer med experter kombineras med fängslande dramatiseringar för att skildra Alexander den stores liv och dröm om att erövra världen.
The Greatest Night in Pop
En januarikväll 1985 samlades världens största musikstjärnor för att spela in We Are the World. Denna dokumentär går bakom kulisserna på det historiska evenemanget.
Society of the Snow: Who Were We on the Mountain?
En djupdykning i den kreativa processen bakom Snöns brödraskap, med skådespelarna, regissören J.A. Bayona och verkliga överlevande.