Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Netflix Cup

Film, 2023, 155 minuter
The Netflix Cup
Formel 1-förare och golfproffs från PGA-touren möts i en stjärnspäckad tävling på Wynn Las Vegas. Livestream på engelska.
film The Netflix Cup är en Netflix Original som hade premiär 2023 och är 155 minuter lång. Rekommenderas från 10 år. Detta film är Feel-good.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i The Netflix Cup

Flera likadana The Netflix Cup

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Verified Stand-Up
Tio komiker. Tio dynamiska uppträdanden. Två avsnitt. Upptäck din nya favorit bland de hyllade ståuppkomikerna som uppträder på Webster Hall i New York.
Love Like a K-Drama
Fyra skådespelerskor från Japan flyttar till Sydkorea för att provspela och spela mot koreanska skådespelare i romantiska draman. Kommer kärlek att uppstå bakom scenen?
Comedy Royale
Tjugo av Sydkoreas hetaste komiker möts i en intensiv tävling om chansen att leda en Netflix-serie – och levererar gapskratt på löpande band.
Squid Game: The Challenge
I en värld som inspirerats av serien Squid Game sätter 456 deltagare sina färdigheter – och sin karaktär – på prov för att vinna en rejäl summa pengar.
Scott Pilgrim Takes Off
Scott Pilgrim träffar sin drömtjej, Ramona Flowers, men upptäcker att hennes sju ondskefulla ex står i vägen för deras kärlek.