Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Outsider

Film, 2018, 120 minuter
The Outsider
En amerikansk soldat sitter fängslad i Japan efter kriget. I utbyte mot sin frihet tvingas han in i yakuzans mörka värld.
film The Outsider är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 120 minuter lång. Regissören Martin Zandvliet blev 2017 nominerad till en Oscar för bästa icke-engelskspråkiga film med Under sanden. Rekommenderas från 16 år. The Outsider är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Outsider på IMDB

Betyg: 6,3 från 10

The Outsider is a movie starring Jared Leto, Tadanobu Asano, and Kippei Shiina. An epic set in post-WWII Japan and centered on an American former G.I. who joins the yakuza.

Skådespelare i The Outsider

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning
Text: norska;engelska;svenska;finska;tyska

Flera likadana The Outsider

Marseille

Marseille

(2018)

Mute

Mute

(2018)

Ikaros

Ikaros

(2017)

Damnation

Damnation

(2017)

6 Days

6 Days

(2017)

Collateral

Collateral

(2018)

Forgotten

Forgotten

(2017)

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Cyber Hell: Sexbrotten som skakade Korea
I ett nätverk av chattrum kunde förbrytare använda anonymiteten på internet för att utnyttja kvinnor sexuellt. Jakten på hjärnorna bakom brotten krävde tålamod och mod.
Our Father: En stad full av syskon
När en kvinnas DNA-test identifierar flera halvsyskon i samma stad upptäcker hon den chockerande sanningen om en populär läkare på en fertilitetsklinik.
Ghost in the Shell: SAC_2045 Sustainable War
Året är 2045 när Motoko Kusanagi och Sektion 9 återvänder för att ta itu med ett nytt farligt hot i den här omklippta filmversionen av animeserien SAC_2045.
The Getaway King
En folkkär bandit känd för sina många fängelserymningar överväger att byta bana i livet när han träffar en ny flickvän. Baserad på Zdzisław Najmrodzkis liv.
Striking Distance
Polisen Tom Hardy blir degraderad efter att ha riktat kontroversiella anklagelser mot en kollega – och snart blir hans före detta flickvänner mördade, en efter en.