Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Playlist

Serien, 2022
The Playlist
En fiktiv skildring av hur en svensk teknikentreprenör och hans samarbetspartner revolutionerade musikindustrin med hjälp av en laglig streamingplattform.
serien The Playlist är en Netflix Original som hade premiär 2022. Edvin Endre, Christian Hillborg, Ulf Stenberg, Joel Lützow, Gizem Erdogan, Janice Kavander och Hanna Ardéhn medverkar. Rekommenderas från 13 år. The Playlist är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Intellektuell.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i The Playlist

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska;svenska - syntolkning;svenska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana The Playlist

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Sky High: The Series
Efter sin mans död beslutar sig Sole för att bli gangsterboss i ett försök att skydda sin son – trots att det innebär att gå emot sin egen pappa.
Maestro
En musiker som flyttar till en pittoresk ö för att leda en musikfestival inleder ett oväntat förhållande och blir snart indragen i invånarnas mörka hemligheter.
Rana Naidu
Rana Naidu är expert på att lösa problem åt rika kändisar. Men när hans pappa släpps ut ur finkan uppstår trassel som kanske inte ens han kan reda ut.
Fujii Kaze Love All Serve All Stadium Live
Efter att ha nått framgångar över hela världen firar Fujii Kaze lanseringen av sin andra platta med ett unikt arenaframträdande utomhus.
The Sparks Brothers
Denna dokumentär är en hyllning till den udda poprockduon Sparks och deras resa genom 50 år av amerikansk musik, och innehåller intervjuer med branschfolk i rockvärlden.