Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Playlist

Serien, 2022
The Playlist
En fiktiv skildring av hur en svensk teknikentreprenör och hans samarbetspartner revolutionerade musikindustrin med hjälp av en laglig streamingplattform.
serien The Playlist är en Netflix Original som hade premiär 2022. Edvin Endre, Christian Hillborg, Ulf Stenberg, Joel Lützow, Gizem Erdogan, Janice Kavander och Hanna Ardéhn medverkar. Rekommenderas från 13 år. The Playlist är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Intellektuell.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i The Playlist

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska;svenska - syntolkning;svenska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana The Playlist

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Onmyoji
Musikern Minamoto Hiromasa blir vän med mystikern Abe Seimei i det kejserliga hovets gyllene korridorer, och tillsammans löser de knepiga fall med demoniska ursprung.
Replacing Chef Chico
När en mästerkock hamnar i koma blir det upp till hans lojala souschef att se till att deras filippinska restaurang inte går under.
Olóládé
Två vänner blir plötsligt rika på oväntade sätt. Det verkar för bra för att vara sant – tills de blir indragna i en livsfarlig penningtvätthärva.
En helt vanlig familj
En till synes perfekt familj ser sin värld falla samman när ett chockerande mord visar hur långt de är villiga att gå för att skydda varandra.
Leo
Leo
Adam Sandler spelar en ödla som heter Leo i denna musikaliska komedi om hur sista året på grundskolan ter sig för klassens sällskapsdjur.