Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Polka King

Film, 2018, 93 minuter
The Polka King
Den polska orkesterledaren Jan Lewan är fast besluten att lyckas i USA och lurar sina fans på pengar för att förverkliga sin dröm. Komedi baserad på verkliga händelser.
film The Polka King är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 93 minuter lång. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Detta film är Absurd, Annorlunda.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Polka King på IMDB

Betyg: 5,9 från 10

The Polka King is a movie starring Jack Black, Jenny Slate, and Jason Schwartzman. Local Pennsylvania polka legend Jan Lewan develops a plan to get rich that shocks his fans and lands him in jail.

Skådespelare i The Polka King

Regissör

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska;franska;turkiska;tyska;engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana The Polka King

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Cyber Hell: Sexbrotten som skakade Korea
I ett nätverk av chattrum kunde förbrytare använda anonymiteten på internet för att utnyttja kvinnor sexuellt. Jakten på hjärnorna bakom brotten krävde tålamod och mod.
Katt Williams: World War III
Katt Williams skämtar om sanningar, lögner, kycklingvingar och kriget mot droger i en härligt underhållande ståuppspecial från Las Vegas.
Folkets tjänare 2
Presidenten samarbetar med den före detta premiärministern för att stabilisera ekonomin och få slut på de giriga oligarkernas maktspel i skuggorna.
Clemency
En cynisk fängelsedirektör börjar fatta sympati för en ung dödsdömd fånge och får kämpa för att inte tappa greppet om tillvaron.
The Age Of Monsters
På sin dödsbädd sammankallar en filmskapare personer som varit inblandade i hans oavslutade filmprojekt. Nu ska de ta itu med ett verk som troligen blir utgivet postumt.