Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Queenstown Kings

Film, 2023, 137 minuter
The Queenstown Kings
En före detta fotbollsspelare som återvänt till sin hemstad försöker komma närmare sin son, som är en talangfull fotbollsspelare med stora drömmar.
film The Queenstown Kings är en Netflix Original som hade premiär 2023 och är 137 minuter lång. Zolisa Xaluva (Kings of Jo'Burg) medverkar i detta gripande sportdrama regisserat av Jahmil X.T. Qubeka (Knuckle City). Rekommenderas från 16 år. The Queenstown Kings är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Inspirerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i The Queenstown Kings

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska;franska;xhosa - syntolkning;xhosa [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;svenska;ukrainska;xhosa

Flera likadana The Queenstown Kings

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Mea Culpa
En försvarsadvokat tvingas välja mellan familjen, plikten och sina egna farliga begär när hon företräder en mordanklagad konstnär.
Einstein and the Bomb
Vad hände efter att Einstein flytt från nazisternas Tyskland? Det här dokumentärdramat utforskar det plågade geniets sinne med hjälp av arkivmaterial och hans egna ord.
A Soweto Love Story
En kvinna som helst av allt vill att sönerna ska gifta sig lovar att skänka sitt hus till den som hinner först. Det blir startskottet för en kapplöpning till altaret.
Ashes
En förmögen kvinna som är gift med en förläggare hittar en opublicerad bok som väcker spännande fantasier, men när hon dras in i en farlig affär raseras hennes liv.
Black
En ung kvinna som efter en sjukdom i barndomen blivit döv, blind och stum börjar med tiden få våldsamma utbrott – ända tills en excentrisk lärare förändrar hennes liv.