Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Rain

Serien, 2018
The Rain
Sex år har gått sedan ett brutalt virus utplånade majoriteten av Skandinaviens befolkning. Två syskon och en grupp unga överlevare söker skydd – och svar.
serien The Rain är en Netflix Original som hade premiär 2018. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. The Rain är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Nervkittlande, Ondskefull, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Rain på IMDB

Betyg: 6,3 från 10

The Rain is a TV series starring Alba August, Lucas Lynggaard Tønnesen, and Mikkel Boe Følsgaard. After a brutal virus wipes out most of the population, two young siblings embark on a perilous search for safety.

Skådespelare i The Rain

Ljud och text

Ljud: engelska;danska [Originalspråk];europeisk spanska;franska;tyska;danska - Syntolkning
Text: danska;engelska;nederländska;svenska;tyska

Flera likadana The Rain

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Återförenade: Jul
M'Dear och hennes systrar kämpar för att hålla ihop sånggruppen så att de kan framträda på kyrkans julfest, samtidigt som barnen får lära sig en viktig läxa.
Triad Princess
Den tuffa dottern till en mäktig gangsterboss tar jobb som livvakt, vänder upp och ner på en tv-stjärnas liv och hittar (kanske) kärleken.
Astronomy Club: The Sketch Show
Humorgruppen Astronomy Club bjuder på smart och absurd komik med unika infallsvinklar.
Spirit – På fria vidder: Spirit får julkänslor
När ett stenras och en svår snöstorm sätter en käpp i hjulet för deras resplaner måste Lucky och hennes vänner lista ut ett sätt att ta sig hem i tid till jul.
The Confession Killer
Henry Lee Lucas blev ökänd när han erkände hundratals ouppklarade mord. Den här dokumentärserien granskar sanningen – och de skrämmande konsekvenserna.