Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Red Sea Diving Resort

Film, 2019, 130 minuter
The Red Sea Diving Resort
Hemliga agenter öppnar ett turisthotell som en front för att smuggla tusentals etiopiska flyktingar till säkerhet. Inspirerad av verkliga händelser.
film The Red Sea Diving Resort är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 130 minuter lång. Chris Evans och Michael Kenneth Williams spelar huvudrollerna i den där spionthrillern, där även Ben Kingsley medverkar. Rekommenderas från 16 år. Detta film är Osentimental, Nervkittlande, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Red Sea Diving Resort på IMDB

Betyg: 9 från 10

Israel's Mossad agents attempt to rescue Ethiopian Jewish refugees in Sudan in 1977.

Skådespelare i The Red Sea Diving Resort

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska - Syntolkning;franska;tyska;engelska [Originalspråk]
Text: norska;finska;svenska;tyska;engelska

Flera likadana The Red Sea Diving Resort

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Toscana
När en dansk kock reser till Toscana för att sälja sin pappas företag träffar han en kvinna från trakten som får honom att se på livet och kärleken med nya ögon.
Folkets tjänare 2
Presidenten samarbetar med den före detta premiärministern för att stabilisera ekonomin och få slut på de giriga oligarkernas maktspel i skuggorna.
Vampire in the Garden
En vampyrdrottning och en mänsklig flicka försöker tillsammans göra det omöjliga och hitta paradiset – en plats där människor och vampyrer lever fredligt sida vid sida.
Clemency
En cynisk fängelsedirektör börjar fatta sympati för en ung dödsdömd fånge och får kämpa för att inte tappa greppet om tillvaron.
Uncontrollably Fond
Ett före detta par som fortfarande minns sitt smärtsamma uppbrott träffas på nytt när en av dem blivit en välkänd skådespelare och den andra en dokumentärproducent.