Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Shining

Film, 1980, 119 minuter, 8.270.472 recensioner
The Shining
Jack Torrance och hans familj ser efter ett tomt hotell under lågsäsongen. Men allt står inte rätt till på hotellet och Jack blir konstigare för var dag som går.
film The Shining hade premiär 1980 och är 119 minuter lång. Oscarsbelönade Jack Nicholson gör en obehagligt bra insats i Stanley Kubricks hypnotiska skräckklassiker. Tillåten för 15 år och äldre. Detta film är Läskig, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Shining på IMDB

Betyg: 8 från 10

A family heads to an isolated hotel for the winter where an evil and spiritual presence influences the father into violence, while his psychic son sees horrific forebodings from the past and of the future.

Skådespelare i The Shining

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: danska;finska;norskt bokmål;svenska

Flera likadana The Shining

Hostel

Hostel

(2005)

The Conjuring

The Conjuring

(2013)

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Du kan inte gömma dig
En sjuksköterska och hennes dotter flyr från den knarksmugglande makens förflutna i Mexiko. De antar nya identiteter i Spanien, men faran är långt ifrån över.
A Fall from Grace
När den vänliga och laglydiga Grace erkänner mordet på sin nye make börjar hennes skeptiska advokat gräva efter sanningen. En film av Tyler Perry.
Öga för öga
När en åldrande kartellboss hamnar på ett äldreboende blir han omhändertagen av en sjuksköterska vars liv slagits i spillror av kartellens verksamhet.
Jamtara - Sabka Number Ayega
Några unga män i en indisk småstad driver en lukrativ bedrägeriverksamhet, tills en korrupt politiker vill ha en del av kakan och en polis kommer dem på spåren.
Ghost Stories
Regissörerna bakom Emmy-nominerade Lust Stories återförenas i den här skräckantologin som består av fyra thrillers.