Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Sparks Brothers

Dokumentärer, 2021, 141 minuter
The Sparks Brothers
Denna dokumentär är en hyllning till den udda poprockduon Sparks och deras resa genom 50 år av amerikansk musik, och innehåller intervjuer med branschfolk i rockvärlden.
dokumentärer The Sparks Brothers hade premiär 2021 och är 141 minuter lång. Rekommenderas från 7 år. Detta dokumentärer är Annorlunda.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i The Sparks Brothers

Regissör

Flera likadana The Sparks Brothers

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

A Beautiful Life
En ung fiskare med en dold talang blir upptäckt av en musikproducent. Nu måste han bestämma sig för om han vågar satsa – och släppa in kärleken.
Victim/Suspect
En journalist som utreder fallet med en kvinna som anklagas för att ha gjort en falsk våldtäktsanmälan ser ett mönster: myndigheter som motarbetar offren.
Anna Nicole Smith: You Don't Know Me
I den här dokumentären berättar Anna Nicole Smiths släktingar och vänner om hennes liv, från den framgångsrika modellkarriären till hennes tragiska död.
Ljuset vi bär: Michelle Obama och Oprah Winfrey
I ett upplysande samtal med Oprah Winfrey gör Michelle Obama en djupdykning i de utmaningar och lärdomar som format hennes andra bästsäljande bok.
Chimp Empire
I Uganda finns ett stort antal schimpanser, som likt människan måste hantera komplexa socialpolitiska problem, familjedynamik och våldsamma bråk om territorium.