Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Tailor

Serien, 2023
The Tailor
En berömd skräddare börjar sy en bröllopsklänning åt sin bästa väns fästmö – men alla tre döljer mörka hemligheter som snart kommer att ställa deras liv på ända.
serien The Tailor är en Netflix Original som hade premiär 2023. Çagatay Ulusoy, Sifanur Gül, Salih Bademci och Olgun Simsek medverkar i det här gripande dramat. Rekommenderas från 16 år. The Tailor är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Intim, Nervkittlande, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i The Tailor

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska;turkiska - syntolkning;turkiska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;svenska;turkiska;ukrainska

Flera likadana The Tailor

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Miseducation
Efter en offentlig förnedring börjar en aspirerande influencer studera vid ett universitet i en småstad där hon försöker återfå sin sociala status.
Tapie
En enträgen och ambitiös man från arbetarklassen blir en av Frankrikes mest kontroversiella offentliga personer i den här filmen som bygger på Bernard Tapies liv.
Dödliga flammor
När en polis mördas och kroppen bränns misstänks två andra poliser för dådet: Offrets flickvän och hennes älskare. Inspirerat av en sann berättelse.
A Time Called You
En sörjande kvinna reser tillbaka i tiden till 1998, där hon träffar en man som är kusligt lik hennes förlorade kärlek.
Blodsbrødre
En ung polismans kriminella bakgrund kommer ikapp honom när hans barndomsvän – som nu är en brutal gängledare – hamnar i centrum för en brottsutredning.