Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Tailor

Serien, 2023
The Tailor
En berömd skräddare börjar sy en bröllopsklänning åt sin bästa väns fästmö – men alla tre döljer mörka hemligheter som snart kommer att ställa deras liv på ända.
serien The Tailor är en Netflix Original som hade premiär 2023. Çagatay Ulusoy, Sifanur Gül, Salih Bademci och Olgun Simsek medverkar i det här gripande dramat. Rekommenderas från 16 år. The Tailor är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Intim, Nervkittlande, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i The Tailor

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska;turkiska - syntolkning;turkiska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;svenska;turkiska;ukrainska

Flera likadana The Tailor

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The 8 Show
Åtta personer som är instängda i en mystisk åttavåningsbyggnad deltar i ett frestande men farligt program där de tjänar mer pengar ju längre tiden går.
Thank You, Next
En ung advokat gör slut med sin kille och börjar famla runt i den moderna dejtingvärlden, påhejad av sina bästa vänner.
Bodkin
Ett gäng poddare ger sig ut för att undersöka mystiska och sedan länge olösta försvinnanden i en charmig irländsk stad med mörka och fasansfulla hemligheter.
Postcards
En ensamstående mamma från Nigeria åker till Indien för att få sjukvård, men hennes resa kommer att förändra livet för både henne själv och människorna hon möter.
A Man in Full
En fastighetsmagnat i Atlanta som brottas med obevekliga fiender och en plötslig konkurs måste kämpa sig tillbaka till toppen innan hans imperium börjar krackelera.