Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Taming of the Shrewd

Film, 2022, 112 minuter
The Taming of the Shrewd
Jędrek försöker övertyga sin syster att de ska sälja familjens ägor, men systern är inte intresserad. Så Jędrek anlitar en stilig man att övertyga henne.
film The Taming of the Shrewd är en Netflix Original som hade premiär 2022 och är 112 minuter lång. Magdalena Lamparska (365 Days) och Mikolaj Roznerski medverkar i denna romantiska komedi som utspelar sig i Tatrabergen. Rekommenderas från 13 år. The Taming of the Shrewd är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Annorlunda, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i The Taming of the Shrewd

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska;polska - syntolkning;polska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;polska;svenska

Flera likadana The Taming of the Shrewd

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Blasted: Gutta vs aliens
När en svensexa avbryts av invaderande utomjordingar måste två barndomsvänner återförenas som den grymma laserdome-duo de en gång var för att slå tillbaka.
The Last Soviet Movie
En parodi på sovjetisk actionfilm där en författare från Brooklyn utforskar sina förfäders historia för att kasta ljus på deras liv och roll under den ryska revolutionen.
The Man from Toronto
En förväxling tvingar en hopplös entreprenör att samarbeta med en ökänd yrkesmördare som kallas Mannen från Toronto för att rädda sitt eget skinn.
Plötsligt i paradiset
En obotlig ungkarl träffar en charmerande kvinna som förändrar hans cyniska inställning till kärleken. Men är hon för bra för att vara sann?
Apocalypse Please!
En grupp preppare flyttar in i en bunker i väntan på domedagen. Men innan apokalypsen kommer måste de överleva narcissism, paranoia och avundsjuka.