Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Unbroken Voice

Serien, 2022
The Unbroken Voice
Mot alla odds försöker den unga Arelys Henao förverkliga drömmen om en sångkarriär. Detta musikdrama är inspirerat av den colombianska legendarens ungdomsår.
serien The Unbroken Voice är en Netflix Original som hade premiär 2022. Rekommenderas från 13 år. The Unbroken Voice är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Sentimental, Inspirerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i The Unbroken Voice

Flera likadana The Unbroken Voice

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Mam'zelle Nitouche
Célestin, som är musiklärare om dagarna och kompositör om nätterna, trasslar in sig i ett nät av romantiska problem. Baserad på den populära operetten med samma namn.
Let's Be Happy
En kvinna från Vermont som fått ett arv söker sin familjs rötter i Skottland, där hon träffar två beundrare: en framfusig försäljare och en utblottad adelsman.
Beethoven’s Ninth - Symphony for the World
Musiker, dirigenter och kompositörer undersöker ett av Beethovens mest hyllade verk i denna dokumentär som är tillägnad 250-årsjubileet av hans födelse.
A World Without Beethoven?
Den här dokumentären utforskar betydelsen av Ludwig van Beethovens verk samt hans inflytande på kompositörer, musiker och konsertarrangörer.
Khakee: The Bihar Chapter
När en rakryggad polis jagar en våldsam brottsling riskerar han inte bara sitt liv. Han tvingas även gå en närmast omöjlig moralisk balansgång.