Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Wedding Party

Film, 2016, 101 minuter
The Wedding Party
Den stora dagen närmar sig, men ett pars överdådiga bröllopsplaner förvandlas till en mardröm med före detta partners, grälande föräldrar och oinbjudna gäster.
film The Wedding Party hade premiär 2016 och är 101 minuter lång. Denna färgstarka romantiska komedi hade den största Nollywood-premiären någonsin. Detta film är Känslosam, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Wedding Party på IMDB

Betyg: 6,2 från 10

The Wedding Party is a movie starring Alibaba Akporobome, Zainab Balogun, and Stephen Damian. Chaos prevails when a family prepares for a lavish wedding.

Skådespelare i The Wedding Party

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: norska;engelska;tyska;svenska;finska

Flera likadana The Wedding Party

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Blasted: Gutta vs aliens
När en svensexa avbryts av invaderande utomjordingar måste två barndomsvänner återförenas som den grymma laserdome-duo de en gång var för att slå tillbaka.
The Bird Can't Fly
En sydafrikansk kock återvänder till sin hemstad för att gå på sin dotters begravning och upptäcker att hon har ett barnbarn som hon inte kände till.
The Last Soviet Movie
En parodi på sovjetisk actionfilm där en författare från Brooklyn utforskar sina förfäders historia för att kasta ljus på deras liv och roll under den ryska revolutionen.
The Man from Toronto
En förväxling tvingar en hopplös entreprenör att samarbeta med en ökänd yrkesmördare som kallas Mannen från Toronto för att rädda sitt eget skinn.
Man Vs Bee
Den klumpiga pappan Trevor ser efter en lyxvilla och försöker överlista ett bi i den här komediserien – men resultatet blir kaosartat.