Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Whirlwind

Serien, 2024
The Whirlwind
En vild maktkamp mellan premiärministern och vice premiärministern eskalerar när presidenten utsätts för ett mordförsök.
serien The Whirlwind är en Netflix Original som hade premiär 2024. Rekommenderas från 13 år. The Whirlwind är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Intellektuell, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i The Whirlwind

Ljud och text

Ljud: engelska;franska;koreanska - syntolkning;koreanska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;koreanska;svenska;ukrainska

Flera likadana The Whirlwind

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Desperate Lies
Ett sällsynt fenomen gör att en kvinna blir gravid med tvillingar med två olika pappor, och hon gör allt för att skydda sin familj och sina hemligheter.
Òlòtūré: The Journey
En ung journalist går under täckmantel som sexarbetare i Nigeria för att avslöja den djupgående korruption som möjliggör människohandeln.
Supacell
När fem helt vanliga Londonbor plötsligt upptäcker att de har superkrafter måste en av dem se till att de samarbetar för att rädda kvinnan han älskar.
Gangs of Galicia
När en advokat upptäcker att hennes mördade far levt ett dubbelliv söker hon hämnd genom att infiltrera en galicisk drogkartell och närma sig ledaren.
Joko Anwar's Nightmares and Daydreams
Dessa sju sammanlänkade och drömlika science fiction-berättelser med övernaturliga inslag har regisserats av Joko Anwar, som även skrivit manus.