Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Wrong Missy

Film, 2020, 90 minuter
The Wrong Missy
Tim tror att han har bjudit med sin drömtjej på en jobbresa till Hawaii, men inser att han i själva verket har sms:at en kvinna från en katastrofal blinddejt.
film The Wrong Missy är en Netflix Original som hade premiär 2020 och är 90 minuter lång. Rekommenderas från 16 år The Wrong Missy är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Fräck, Annorlunda, Knasig, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Wrong Missy på IMDB

Betyg: 5,4 från 10

A guy meets the woman of his dreams and invites her to his company's corporate retreat, but realizes he sent the invite to the wrong person.

Skådespelare i The Wrong Missy

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana The Wrong Missy

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy bjuder på skratt och härliga rytmer i Manila, där han lyfter fram den lokala kulturen i ett framträdande med komiker, discjockeys och hiphopdansare.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian blandar musik och ståuppkomedi när han analyserar ojämlika skodon, fåglar som inte kan flyga och sin egen rädsla för att inte vara tillräckligt rolig.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby är tillbaka med sin andra special, där hon analyserar popularitet, identitet och ett ovanligt möte på en rastgård för hundar.
Jerry Seinfeld: 23 Hours To Kill
Jerry Seinfeld avhandlar skillnaderna mellan att ringa och sms:a, bufféer och så kallade ”topprestauranger” och förklarar vad som är så magiskt med pop tarts.