Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

There's Someone Inside Your House

Film, 2021, 96 minuter
There's Someone Inside Your House
Makani och hennes vänner på Osborne High School försöker identifiera och stoppa en maskerad mördare som ger sig på studenter och avslöjar deras största hemligheter.
film There's Someone Inside Your House är en Netflix Original som hade premiär 2021 och är 96 minuter lång. Regi av Patrick Brice (Creep). James Wan (The Conjuring) och Shawn Levy (Stranger Things) producerar. Med Sydney Park. Rekommenderas från 18 år. There's Someone Inside Your House är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Udda, Skrämmande, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i There's Someone Inside Your House

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska - syntolkning;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska - syntolkning
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana There's Someone Inside Your House

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Magician's Elephant
En enträgen pojke antar en kungs utmaning: att klara av tre omöjliga uppdrag i utbyte mot en magisk elefant – och chansen att fullborda sitt öde.
Awakenings
Efter att en neurolog testat en experimentell medicin på en katatonisk patient måste mannen försöka hantera livet som vuxen när han vaknar upp ur sin koma efter 30 år.
Tenebre
När en rad ohyggliga mord begås – alla inspirerade av morden i hans nya bok – inleder en amerikansk romanförfattare i Rom en egen utredning.
Faraway
När en kvinna ärver ett hus på en ö i Kroatien gör hon en spontanresa som ger henne livsglädjen tillbaka – och chansen att uppleva kärleken på nytt.
10 Days of a Good Man
En advokat som sadlat om till privatdetektiv tar sig an ett fall med en försvunnen person som kastar ut honom på en oväntad och livsomvälvande resa.