Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Tickling Giants

Dokumentärer, 2016, 113 minuter
Tickling Giants
Orädde Bassem Youssef, även kallad Egyptens svar på Jon Stewart, använder bitande satir för att utmana den politiska debatten och uppmuntra till demokrati i Mellanöstern.
dokumentärer Tickling Giants hade premiär 2016 och är 113 minuter lång. Detta dokumentärer är Provocerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tickling Giants på IMDB

Betyg: 8,4 från 10

The Arab Spring in Egypt: From a dictator to free elections, back to a dictatorship. One comedy show united the country and tested the limits of free press. This is the story of Bassem Youssef, a cardiologist turned comedian, the Jon Stewart of Egypt, and his show "The Show".

Skådespelare i Tickling Giants

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: norska;engelska;tyska;svenska;finska

Flera likadana Tickling Giants

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Outstanding: A Comedy Revolution
En rolig och varm dokumentär som utforskar HBTQ+-ståuppscenens historia med hjälp av personliga berättelser från en stjärnspäckad samling komiker.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Tusentals terrakottakrigare vaktade den förste kinesiske kejsarens grav. Här skildras deras berättelse med hjälp av arkeologiska fynd och rekonstruktioner.
Rafa Márquez: El Capitán
Den mexikanske försvarsspelaren berättar om triumfer och nederlag på och utanför fotbollsplanen i denna intima dokumentär om hans drömmar, snedsteg och målmedvetenhet.
Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money
Nelma Kodama, ökänd spekulant på den svarta marknaden, har precis muckat från fängelset och är redo att berätta allt om en av Brasiliens stora korruptionsskandaler.
How to Rob a Bank
En true crime-dokumentär om en karismatisk rebell i 1990-talets Seattle som begår en rad bankrån som hämtade ur en film.