Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Tig

Dokumentärer, 2015, 91 minuter
Tig
Komikern Tig Notaro avslöjade att hon hade cancer i ett legendariskt ståupp-framträdande år 2012. Här är hon på jakt efter humor trots svåra omständigheter.
dokumentärer Tig är en Netflix Original som hade premiär 2015 och är 91 minuter lång. Tig Notaro nominerades till en Grammy för Bästa komedialbum för skivan ”Live”. Detta dokumentärer är Innerlig, Inspirerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tig på IMDB

Betyg: 7,4 från 10

Tig is a movie starring Stephanie Allynne, Zach Galifianakis, and Sarah Silverman. The personal Biography of Tig Notaro, a Stand-up comedian who was diagnosed with cancer.

Trailer

Skådespelare

Regissörer

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: norskt bokmål;svenska;nederländska;engelska;finska;danska

Flera likadana Tig

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Can I Tell You A Secret?
Tre kvinnors liv förändras för alltid när en stalker infiltrerar deras sociala mediekonton. Och de är bara en bråkdel av hans många offer.
Einstein and the Bomb
Vad hände efter att Einstein flytt från nazisternas Tyskland? Det här dokumentärdramat utforskar det plågade geniets sinne med hjälp av arkivmaterial och hans egna ord.
Little Nicholas: Life of a Scoundrel
Som tonåring lyckades "Lille Nicolás” nästla sig in bland politiker, miljonärer och kungligheter. Den här dokumentärserien granskar fallet med hjälp av de som var där.
Lover, Stalker, Killer
I den här omtumlande dokumentären provar en mekaniker nätdejting för första gången och träffar en kvinna som tar romantisk besatthet till en extrem nivå.
Alexander: The Making of a God
Intervjuer med experter kombineras med fängslande dramatiseringar för att skildra Alexander den stores liv och dröm om att erövra världen.