Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Tigertail

Film, 2020, 91 minuter
Tigertail
En man reflekterar kring sin förlorade ungdomskärlek och resan från Taiwan till USA, samtidigt som han försöker återknyta kontakten med sin dotter.
film Tigertail är en Netflix Original som hade premiär 2020 och är 91 minuter lång. Rekommenderas från 7 år Tigertail är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Lågmäld, Intim.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tigertail på IMDB

Betyg: 6,2 från 10

A Taiwanese factory worker leaves his homeland to seek opportunity in America, where he struggles to find connection while balancing family and newfound responsibilities in this multi-generational drama.

Skådespelare i Tigertail

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Tigertail

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Da 5 Bloods
Fyra afroamerikanska krigsveteraner återvänder till Vietnam långt efter kriget för att leta efter sin gruppledares kvarlevor – och en begravd skatt. I regi av Spike Lee.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.
Choked: Money Talks
En bankanställd som plågas av sin arbetslösa mans skulder och sina egna krossade drömmar hittar en hemlig, till synes obegränsad källa med pengar i sitt hem.