Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Till alla killar: PS. Jag gillar dig fortfarande

Film, 2020, 102 minuter
Till alla killar: PS. Jag gillar dig fortfarande
Lara Jean är officiellt Peters flickvän, så allt borde ju vara frid och fröjd. Men när en gammal förälskelse dyker upp igen blir känslorna komplicerade.
film Till alla killar: PS. Jag gillar dig fortfarande är en Netflix Original som hade premiär 2020 och är 102 minuter lång. Detta film är Feel-good, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Till alla killar: PS. Jag gillar dig fortfarande på IMDB

Betyg: 6,5 från 10

Lara Jean and Peter have just taken their relationship from pretend to officially official when another recipient of one of her old love letters enters the picture.

Skådespelare i Till alla killar: PS. Jag gillar dig fortfarande

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Till alla killar: PS. Jag gillar dig fortfarande

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Drakar: Räddningsryttarna: Jakten på den gyllene draken
Räddningsryttarna upplever sitt livs största äventyr när de letar efter ett sällsynt gyllene drakägg och försöker se till att det inte hamnar i händerna på pirater.
Bun maska
Familjens kafé har gått i arv i generationer, men en hoppfull ung skådespelare som vill satsa på en filmkarriär är inte säker på att han vill jobba för familjeföretaget.
Happy Old Year
En kvinnas ambitiösa renoveringsprojekt väcker gamla minnen till liv när hon hittar föremål som tillhör hennes före detta pojkvän.
There's Something in the Water: Miljörasismens arv
Den här dokumentären följer minoritetsgrupper i Nova Scotia i deras kamp för att få myndigheterna att ta ansvar för de dödliga konsekvenserna av farligt industriavfall.
Tom Segura: Ball Hog
Tom Segura bjuder på obekväma skratt med ocensurerade historier om mammor, pappor, drömmar och allt det där andra man helst inte (läs: absolut inte) vill tänka på.