Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Till havs

Serien, 2019
Till havs
Två systrar upptäcker obehagliga familjehemligheter när en serie mystiska dödsfall inträffar ombord på en lyxkryssare på väg från Spanien till Brasilien på 1940-talet.
serien Till havs är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 16 år Till havs är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Känslosam, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Till havs på IMDB

Two sisters discover disturbing family secrets after a string of mysterious deaths occur on a luxury ship traveling from Spain to Brazil in the 1940s.

Skådespelare i Till havs

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska [Originalspråk];franska;europeisk spanska - Syntolkning;tyska;brittisk engelska
Text: europeisk spanska;svenska;finska;engelska;tyska

Flera likadana Till havs

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Det åttonde offret
Ingen undgår misstanke när sju personer dör i ett terroristattentat i Bilbao och förstör livet för den misstänkte islamistiske gärningsmannen och alla hans närstående.
La Reina del Sur
En mexikansk kvinna växer upp under fattiga förhållanden. Hon dras motvilligt in i narkotikasmuggling och blir en legendar i branschen – en position som inte är ofarlig.
45 rpm
I 1960-talets Madrid lanserar musikproducenten Guillermo Rojas ett skivbolag för rock 'n' roll tillsammans med sångaren Robert och den smarta producenten Maribel.
Better Than Us
En familj på gränsen till sammanbrott blir ägare till en avancerad robot som jagas av ett företag, mordutredare och terrorister.
Frontera verde – den gröna gränsen
Det blir snårigt för en ung polis från Bogotá när hon undersöker fyra mord som leder henne in i djungeln. Där hittar hon magi, en ondskefull plan och sitt eget ursprung.