Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Time to Hunt

Tiempo de caza
Film, 2020, 134 minuter
Time to Hunt
Tre kriminella som vill lämna sin dystopiska värld bakom sig och resa till ett fjärran paradis planerar en kupp – och drar till sig en hänsynslös mördares uppmärksamhet.
film Time to Hunt är en Netflix Original som hade premiär 2020 och är 134 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Detta film är Osentimental.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Time to Hunt på IMDB

Betyg: 6,4 från 10

In the near future, a financial crisis will hit Korea and slums arise. From those areas, a group of young people commit crime to survive.

Skådespelare i Time to Hunt

Regissör

Ljud och text

Ljud: koreanska - Syntolkning;koreanska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;koreanska;svenska

Flera likadana Time to Hunt

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
The Last Days of American Crime
Myndigheterna ska snart börja sända en signal som gör slut på allt brottsligt beteende. Men innan dess tänker några bankrånare sätta en sista historisk stöt i verket.
All Day and a Night
En livstidsdömd ung man ser tillbaka på de människor, omständigheter och det system som förde in honom på brottets bana.
Mrs. Serial Killer
När en läkare döms för en rad chockerande mord planerar hans lojala fru att begå ett mord med samma tillvägagångssätt som mördaren för att bevisa att maken är oskyldig.
I vredens grepp
En familjefar återvänder från semestern och upptäcker att hans hus har tagits i besittning av ockupanter, vilket leder till en konflikt som snart spårar ur totalt.