Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Tom Segura: Ball Hog

Film, 2020, 70 minuter
Tom Segura: Ball Hog
Tom Segura bjuder på obekväma skratt med ocensurerade historier om mammor, pappor, drömmar och allt det där andra man helst inte (läs: absolut inte) vill tänka på.
film Tom Segura: Ball Hog är en Netflix Original som hade premiär 2020 och är 70 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Tom Segura: Ball Hog är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Cynisk, Udda.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tom Segura: Ball Hog på IMDB

Betyg: 7,5 från 10

Tom Segura scores laughs with uncomfortably candid stories about mothers, fathers, following your dreams - and other things you'd rather not think about.

Skådespelare

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Tom Segura: Ball Hog

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy bjuder på skratt och härliga rytmer i Manila, där han lyfter fram den lokala kulturen i ett framträdande med komiker, discjockeys och hiphopdansare.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian blandar musik och ståuppkomedi när han analyserar ojämlika skodon, fåglar som inte kan flyga och sin egen rädsla för att inte vara tillräckligt rolig.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby är tillbaka med sin andra special, där hon analyserar popularitet, identitet och ett ovanligt möte på en rastgård för hundar.
Patton Oswalt: I Love Everything
Han har fyllt 50, hittat kärleken igen, köpt nytt hus – och lider existentiella kval på Denny's. Livet bara rusar förbi Patton Oswalt i denna ståuppspecial.