Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Tom Segura: Ball Hog

Film, 2020, 70 minuter
Tom Segura: Ball Hog
Tom Segura bjuder på obekväma skratt med ocensurerade historier om mammor, pappor, drömmar och allt det där andra man helst inte (läs: absolut inte) vill tänka på.
film Tom Segura: Ball Hog är en Netflix Original som hade premiär 2020 och är 70 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Tom Segura: Ball Hog är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Cynisk, Udda.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tom Segura: Ball Hog på IMDB

Betyg: 7,5 från 10

Tom Segura scores laughs with uncomfortably candid stories about mothers, fathers, following your dreams - and other things you'd rather not think about.

Skådespelare

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Tom Segura: Ball Hog

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Drakar: Räddningsryttarna: Jakten på den gyllene draken
Räddningsryttarna upplever sitt livs största äventyr när de letar efter ett sällsynt gyllene drakägg och försöker se till att det inte hamnar i händerna på pirater.
Bun maska
Familjens kafé har gått i arv i generationer, men en hoppfull ung skådespelare som vill satsa på en filmkarriär är inte säker på att han vill jobba för familjeföretaget.
Ladies Up
Komikerna Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi och Niveditha Prakasam bjuder på rättfram humor och goda skratt i denna indiska ståuppserie.
Feel Good
Ståuppkomikern Mae Martin inleder ett passionerat och komplicerat förhållande med flickvännen George, samtidigt som hon kämpar hårt för att hålla sig nykter.
Masameer - The Movie
En flicka som älskar AI bestämmer sig för att göra skillnad här i världen, samtidigt som tre vänner blir brottsbekämpande superhjältar. Baserad på en animerad webbserie.